Om oss

Sedan verksamhetens start 2005 har vi haft förmånen att hjälpa hundratals kunder att få en lättskött, vacker och funktionell trädgård. Såväl privata trädgårdar som bostadsrättsföreningar. Vårt verksamhetsområde är Storstockholm med omnejd.

TRÄDGÅRDSDESIGN
Vi erbjuder allt från enkla skisser till skalenliga ritningar, ljussättningsförslag och rådgivning. Det kan gälla en hela eller delar av din trädgård. Bor du lite längre bort erbjuder vi trädgårdsplanering på distans. Merparten av våra tjänster har fasta priser så att du som kund ska veta vad det kostar redan från början.

ANLÄGGNING (inom Stockholm)
Tillsammans med duktiga samarbetspartners är vi med dig under hela processen med höga krav på kvalitet och med hållbara material. Växter köps in direkt från plantskolor och vi ser till att de planteras på rätt sätt. Vi åtar oss även löpande skötsel av gårdar. Inget uppdrag är för litet eller stort!

Njuta Trädgård är ett registrerat varumärke och står för bred kunskap, lång erfarenhet med ett starkt engagemang för varje kund. Företaget är reg för F-skatt och har högsta kreditvärdighet.

Välkommen till Njuta Trädgård AB – hos oss får du trygghet & kvalitet!