Trädgårdsritning Bas 22.900 kr

Trädgårdsritning med detaljerat växtförslag.

Skalenlig ritning med växter och materialförslag. Markbeläggning anges med typ, t ex trä, natursten, betongplatta, grus etc. Alla växter har tydlig placering och framgår i en växtlista med svenska växtnamn. Planterings- och skötselanvisning medföljer.
Byggnationer som t ex pergola, spaljé, pool, förråd mm finns inritat (utformning bestämmer du själv).
Ett mycket bra underlag vid växtinköp, plantering och anläggning.

Pris gäller för trädgårdstomt upp till ca 1000kvm, utan stora höjdskillnader eller om många funktioner ska planeras in.

 

BOKA HEMBESÖK

SÅ HÄR GÅR DET TILL:

1. Hembesöket

Checklista för trädgården

Trädgårdsplaneringen inleds med ett hembesök där vi går vi igenom era önskemål, behov, idéer, ekonomiska ramar, tidsplaner och förutsättningar. Du förbereder dig med en skalenlig tomtkarta som vi utgår ifrån och checklista. Beräkna att hembesöket tar ca 1-2 timmar.

 

Mötet i din trädgård är kostnadsfritt (inom Storstockholm), men vi tar ut en avgift för reskostnad på 500 kr. Bestämmer du dig efter hembesöket för någon av våra trädgårdsritningar dras denna kostnad av från det priset.

2. Offert & tidplan

Efter mötet skickas en specificerad och tydlig offert samt en tidsplan för uppdraget. När detta är godkänt påbörjas skissarbetet.

3. Skissförslag

Vi sammanställer mötet i form av ett skissförslag som mailas till er. Ni har nu möjlighet att komma med synpunkter och göra ändringar innan arbetet går vidare. I trädgårdsplaneringen ingår alltid en revidering.

4. Färdig ritning

Trädgårdsritningen renritas/revideras, detaljer fylls på och färdigställs. Alla ritningar är självklart skalenliga. Det färdiga materialet skickas per post och mail.

Formstarkt och mjukt