Trädgårdsritning Komplett 32.900 kr

Njuta Komplett, en detaljerad trädgårdsritning

Komplett och gediget material.
Markbeläggning anges i detalj med produktbeskrivning, storlek, färgnyanser, ev mönsterläggning.
Detaljerad växtförteckning med vetenskapliga och svenska namn, inköpsstorlek alt c/c mått samt växtbilder. Planterings- och skötselanvisning medföljer.
Byggnationer som pool, pergola, spaljé, murar mm är inritade, med förslag på utformning i form av bilder, principskiss eller liknande.
Belysningsförslag, med placering och typ av ljus/effekt för trädgården.
Användbart underlag vid inköp, åtgångsberäkning, plantering och anläggning.

Pris gäller för trädgårdstomt upp till ca 1000kvm, utan stora höjdskillnader eller om många funktioner ska planeras in.

 

BOKA HEMBESÖK

SÅ HÄR GÅR DET TILL

1. Hembesök

Checklista för trädgården

Trädgårdsplaneringen inleds med ett hembesök där vi går vi igenom era önskemål, behov, idéer, ekonomiska ramar, tidsplaner och förutsättningar. Du förbereder dig med en skalenlig tomtkarta som vi utgår ifrån och checklista. Beräkna att hembesöket tar ca 1-2 timmar.

Mötet i din trädgård är kostnadsfritt (inom Storstockholm), men vi tar ut en avgift för reskostnad på 500 kr. Bestämmer du dig efter hembesöket för någon av våra trädgårdsritningar dras denna kostnad av från det priset.

2. Offert & tidsplan

Efter mötet skickas en specificerad och tydlig offert samt en tidsplan för uppdraget. När detta är godkänt påbörjas skissarbetet.

3. Skissförslag

Vi sammanställer mötet i form av ett skissförslag som mailas till er. Ni har nu möjlighet att komma med synpunkter och göra ändringar innan arbetet går vidare. I trädgårdsplaneringen ingår alltid en revidering.

4. Färdig ritning

Trädgårdsritningen renritas/revideras, detaljer fylls på och färdigställs. Alla ritningar är självklart skalenliga. Det färdiga materialet skickas per post och mail.

Välkommen till Njuta