Njuta Idéskiss 14.900 kr

Idéskiss visar trädgårdens design och layout.

Idéskissen är en lättöverskådlig plan med fokus på trädgårdens form och struktur. Den visar förslag till utformning av hårdgjorda ytor, sittplatser, gångar, gräsytor och planteringar. Idéskissen kan vara ett bra underlag vid t ex nybyggnation där materialval är gjorda eller om trädgården ska utvecklas etappvis. Vi utgår från dina önskemål och behov, tar fram lösningar som samlas i en skalenlig ritning. Du väljer själv växter och material.

Pris gäller för trädgårdstomt upp till ca 1000kvm, utan stora höjdskillnader eller om många funktioner ska planeras in.

 

BOKA HEMBESÖK

SÅ HÄR GÅR DET TILL:

1. Hembesöket

Checklista för trädgården

Trädgårdsplaneringen inleds med ett hembesök där vi går vi igenom era önskemål, behov, idéer, ekonomiska ramar, tidsplaner och förutsättningar. Du förbereder dig med en skalenlig tomtkarta som vi utgår ifrån och checklista. Beräkna att hembesöket tar ca 1-2 timmar.

 

Mötet i din trädgård är kostnadsfritt (inom Storstockholm), men vi tar ut en avgift för reskostnad på 500 kr. Bestämmer du dig efter hembesöket för någon av våra trädgårdsritningar dras denna kostnad av från det priset.

2. Offert & tidplan

Efter mötet skickas en specificerad och tydlig offert samt en tidsplan för uppdraget. När detta är godkänt påbörjas skissarbetet.

3. Skissförslag

Vi sammanställer mötet i form av ett skissförslag som mailas till er. Ni har nu möjlighet att komma med synpunkter och göra ändringar innan arbetet går vidare. I trädgårdsplaneringen ingår alltid en revidering.

4. Färdig ritning

Trädgårdsritningen renritas/revideras, detaljer fylls på och färdigställs. Alla ritningar är självklart skalenliga. Det färdiga materialet skickas per post och mail.

Lättskött trädgård